Cabaran ibu menyusu dan kembali bekerja

dilema ibu bekerja

Dilema para ibu-ibu di luar sana: tatkala tiba detik untuk kembali bekerja dan meninggalkan bayi anda yang baru berusia 2 bulan atau lebih!

Ya, semua ibu bekerjaya PASTI akan merasakan detik emosional tersebut! Tidak semua wanita mempunyai peluang untuk menjadi suri rumah sepenuh masa; ada yang perlu menjadi duta ummah (seperti doktor) atau ramai yang bekerja dengan 1001 sebab (kewangan, bond dengan penaja masa belajar dan sebagainya.

Tidak perlulah kita fokus kepada emosi negatif tersebut, yok kita menjadi POSITIF! Tentu ada cara untuk kita MENYEIMBANGKAN kerjaya dan anak-anak.

Untuk kembali bekerja, namun tetap memberikan susu ibu (ASI) kepada bayi kita, kita perlu mengambil vitamin tambahan, juga Milk Booster untuk membantu penghasilan susu badan. Menurut pakar perunding Obstetrik & Ginekologi, Dr. Harlina Halizah Siraj, rata-rata ibu bekerjaya masa kini memiliki taraf pendidikan yang tinggi dan berpangkat di tempat kerja.  Mereka perlu mngetahui cabaran serta perlu berbincang bersama pasangan bagi mendapatkan persefahaman untuk memainkan pelbagai peranan sebagai ibu, isteri serta pekerja.

Set Menyusu Shaklee membantu para ibu bekerjaya ini menghasilkan susu badan, bertenaga sepanjang hari serta menghasilkan susu yang pekat serta mengenyangkan anak! Yok ibu-ibu, kita jadi lebih positif!

SET PENYUSUAN SHAKLEE PALING BAJET

 

 

Leave a Reply