Pengedar Shaklee Kelantan

670037de-f753-4cc0-abb1-84255f1f4c97

Assalamualaikum…

Nama saya Noor azyylaakma Binti Yaacob, berumur 27 tahun..
Saya mula mengenali produk shaklee sejak tahun 2013 lagi. Bagaimana saya boleh mengenali shaklee? Selepas pantang second BABY saya susu badan mula drop sebab kerja x shift,jadi pump susu tak menentu. Jadi saya ambik keputusan mahu ambik supplement untuk tambah susu badan.. jadi saya tercari di dalam facebook.. maklum la pada zaman sekarang semua jua online..

Allah telah temukan dengan kak Haridah… kak Haridah yang mula memperkenalkan produk shaklee.. dengan ambik set asas set penyusuan dan terus saya masuk ahli.Alhamdulillah susu memang banyak selepas ambik set penyusuan…

Tapi sekali lagi rezeki allah bagi kepada saya dan suami sah hamil ana ketiga semasa hamil semasa anak saya berusia 8 bulan. Tapi seperti biasa alahan teruk semasa hamil saya stop abik supplement shaklee.. sehingga kandungan 9 bulan hb sy low7.9. Time ni saya mula risau sebab takut bleeding semasa bersalin.. saa ambik vitalea untuk naikkan hb.. saya ambik hanya seminggu hb dari 7.9 naik 11…yag paling saya terkejut kolestrol semasa hamil adalah 8.0

Saya ni jenis yang malas nak makan supplement hari hari,sekali lagi says stop bila dah bersalin anak ke 3 saya memag buat stop susu,ank saya kuat menyusu memang cept habis stok susu.. sekali saya alami masalah stok susu. Saya beli pil tambah susu kat farmasi buka susu bertambah malah berat badan saya pun nak mendadak sampai 10kg sebulan.. time tu memang stress sangat.. jadi saya pun ambik set penyusuan shaklee blik kali ni plus set cantik…

Alhamdulillah sekarang anak dah berumur setahun sebulan masih lagi dah bg full breastfeeding.. dan yag paling terkejut kolestrol turun dari 8.0 sekarang dah jadi 4.8.. berat badan yang dulu 80kg sekarang 69kg…

Leave a Reply