Pengedar Shaklee Rawang, Kuang dan Sg Buloh

9fd20a26-2736-4b84-ac99-c5c918b81c49

Assalamu’alaikum..

Selamat datang kepada pembaca Majalahvitamin.com. Selamat datang warga Rawang, Kuang dan Sg Buloh ke blog ini, jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee dari Pengedar Shaklee Rawang, Kuang dan Sg Buloh, anda boleh hubungan Kauthar di talian : +60 11-2602 4678

9fd20a26-2736-4b84-ac99-c5c918b81c49

Saya akan membantu anda untuk dapat produk Shaklee di sekitar Rawang, Kuang dan Sg Buloh.

Di sini saya share kisah saya dan Shaklee..

Alkisahnya kausar mengenali shaklee daripada member rapat. Time minum² dia bgtau shaklee ni kita boleh buat duit, lebih² lagi produk shaklee memang bagus. Ada sijil halal selamat dan semulajadi 100%. Tekezuk la bila dia cakap 100%. Sebabnya sekarang ni memang susah sangat nak cari vitaminss semulajadi tau.

Kausar memang sedia tahu bahawa tubuh kita perlukan suplemen untuk tampung lompong² kekurangan zat dari sumber pemakanan kita yang ntah ape². Tapi takut nak makan vitamins yang tak soheh penghasilannya. So lepas tau pasal ni.. kausar truih cek kesohehan produk shaklee. Alhamdulillah penghasilan produk shaklee memang ohsem. Trusted product.

Lepas sign up membership.. kausar consume produk laku laris ESP & VITA C. Alhamdulillah hasilnya memang puashati.. #shakleeEffect tu secara dalamannya lagi dapat rasa apatah lagi luaran. So kausar teruskan dengan jadikan shaklee ni sebagai bisnes pulak. Lepas dapat rasai sendiri baru seronok kan share kat orang. Kejujuran dalam berniaga tu kita dapat luahkan dengan jelas.

Sampaikan sekarang kausar masih setia dengan produk shaklee. Masa preggy seterusnya berpantang, kausar consume set dari shaklee. Makin jatuh cinta terlentang tergolek bila dapat merasa sendiri efeknya.

Alhamdulillah setakat ni kausar masih lagi dapat merasa bonus dari shaklee. Walau bukan ribu riban, tapi tingkatan tu insyaAllah akan meningkat seiring usaha. Yang paling pasti, cinta ni takkan senang² berakhir malahan akan terus mekar.

Bagi sesiapa nak memutik cinta bersama kausar.. boleh la pm/wassup kausar di talian 0145154928 @ mengenali kausar di fb kauthar mohd (boleh la add friend yea).

Kita melayari bahtera dan sama² maju dalam shaklee sama-sama. Tapi pastikan korang sorang yang kental untuk jatuh bangun sesama. Trusted mama shaklee 😀

Shaklee subang
Kauthar. Id no 1186983

founder @shakleebysar

Leave a Reply